vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag: eerst zijn er nog een paar buien maar tijdens de voormiddag wordt het droog en klaart het op. Na de middag wordt het overwegend zonnig maar ’s avonds kunnen we opnieuw onweerachtige buien verwachten. Maxima rond 22 of 23 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait matig (3) uit W, ruimend naar NNO en tijdelijk afnemend naar zwak (2).

Morgen: tijdens de voormiddag zijn er enkele onweerachtige buien maar na de middag blijft het droog met zonnige perioden. Maxima rond 23 graden en het zicht is matig. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting, draaiend naar NW.

Vrijdag: de dag begint zonnig maar geleidelijk wordt het zwaarbewolkt en valt er buiige regen. ’s Namiddags wordt het opnieuw droog en klaart het op. Maxima rond 21 graden en het zicht is matig. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting, draaiend naar NW en toenemend naar matig (4) ’s avonds.

Zaterdag: zonnige perioden met velden van middelhoge bewolking. Droog. Goed zicht. Maxima rond 19 graden. De wind waait matig (4) uit WZW, afnemend naar zwak (2) uit veranderlijker richting.

Zondag: na het verdwijnen van de ochtendnevel wordt het eerst zonnig maar in de loop van de namiddag vormt er zich meer bewolking, later gevolgd door buien, mogelijk met onweer. Maxima rond 22 of 23 graden en het zicht is matig later goed maar wordt matig tot slecht tijdens de buien. De wind waait matig (3) uit OZO, krimpend naar ONO.

Langetermijnverwachting van maandag 23/05/22 tot vrijdag 27/05/22

Geleidelijk breidt een uitloper van het Azorenoog uit naar West-Europa waardoor de meeste onstabiliteit onderdrukt wordt. Maar we blijven wel langs de noordelijke zijde van de wigas zitten waardoor het bij ons toch licht wisselvallig blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen