14.2 C
Knokke-Heist
your alt tag'

 Wereldrecordpoging padel in TCD Duinbergen

Van zaterdag 20 augustus 2022 om 10.30 uur tot (hopelijk) zondag 21 augustus om 17 uur ondernemen Wim Heyvaert, André Rufino, Mathieu Loosvelt en Noah Moerkerken op de terreinen van TCD Duinbergen een poging om het wereldrecord marathon padel te verbreken. Dit record staat nu op 28 uur, 25 minuten en 30 seconden.De opbrengst van dit weekend is bestemd voor vzw Centrum van de Oostkust. Deze vzw biedt woon-en dagondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking in regio Oostkust (Het Baken en Het Boothuis). Kinderen van 0 tot 5 jaar met een mentale en fysieke beperking kunnen in Het Vlot terecht voor therapeutische dagopvang.  

TCD Duinbergen heeft een uitgebreid en aantrekkelijk programma met randanimatie uitgewerkt zodat jong en oud ruimschoots aan hun trekken komen tijdens de recordpoging. Zo is er op zaterdag 20 augustus vanaf 12.30 uur de Padel World Record BBQ. Van 13.30 tot 16.30 uur is er kidspadel en animatie voor jongeren vanaf 8 jaar. Terzelfdertijd kun je ook deelnemen aan de TCD Container Cup. Dames, heren en kids van 8 tot 14 jaar kunnen zich met elkaar meten in 7 verschillende sport- en fitnessdisciplines. Om 20 uur is er de blacklight party waar lokale dj’s tot 3 uur voor de nodige muzikale sfeer zorgen. Van 23 tot 4 uur in de morgen krijg je ook uitzonderlijk de gelegenheid om in fluo-outfit een partijtje blacklight padel te spelen. Die-hard supporters zijn van 3 tot 6 uur welkom om ons moedige wereldrecord-viertal aan te moedigen tot zonsopgang.  

Van 8 tot 11 uur kun je op zondag 21 augustus 2022 vervolgens aanschuiven aan het Padel World Record ontbijt. Om 10 uur staat er een demo rolstoelpadel op het programma, gevolgd door een collectief fotomoment met alle leden. Om 11 uur staat een live optreden van Sugar & Spice gepland. Om 15 uur zorgen Willie Boy & Friends voor de muzikale ambiance.  Tijdens beide optredens kun je genieten van koffie & taart.  

Voor alle info: https://padelrecordtcd.be/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen