zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

In het zog van een zwak koufront dat vandaag over onze kust trekt, bouwt er zich een hoog op boven de nabije Atlantische Oceaan. Hierdoor zal over de Britse Eilanden en de Noordzee de stroming ruimen naar het noordwesten tot noorden met als resultaat dat het bij ons de volgende dagen gevoelig kouder en wisselvallig wordt.

Vandaag: zonnig met later meer wolkenvelden die vanuit het westen onze kust binnendrijven. Het blijft droog. Maxima rond 19 of 20 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit WZW, krimpend naar ZW en toenemend naar krachtig tot hard (6 à 7).

Vanavond en vannacht wordt het wisselend tot tijdelijk zwaarbewolkt waarbij het overwegend droog blijft, alhoewel een lokale druppel niet volledig is uitgesloten. Minima rond 12 graden en het zicht is goed. De wind waait krachtig (6) uit ZW ruimend naar WNW en afnemend naar vrij krachtig (5).

Morgenvoormiddag klaart het geleidelijk volledig uit en wordt het zonnig. Maxima rond 16 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit NW, krimpend naar W en afnemend naar matig (3 à 4).

Zaterdag: wisselend en af en toe zwaarbewolkt met af en toe een bui of regen. De buien winnen aan kracht naar de avond toe. Maxima rond 14 à 15 graden en het zicht is goed, behalve tijdens de buien. De wind waait vrij krachtig (5) uit NNW, ruimend naar N en afnemend naar matig tot vrij krachtig (4 à 5) .

Zondag: wisselend bewolkt met geregeld een bui. Maxima rond 13 graden en het zicht is goed, behalve tijdens de buien. De wind waait vrij krachtig (5) uit NNW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen