Pedro Rappé via Facebook Knokke-Heist

De dag start met opklaringen en kans op enkele buitjes. Vanuit het westen neemt de bewolking toe gevolgd door perioden van regen vanaf de middag. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 18°C. Krachtige wind (6) uit WZW, krimpend naar ZW en tijdelijk afnemend tot vrij krachtig à krachtig (5-6) ’s avonds.

Woensdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met regen overgaand in buien, mogelijk vergezeld van onweer. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 19°C. Vrij krachtige wind (5) uit ZW, toenemend tot krachtig (6).

Donderdag is het wisselend tot zwaarbewolkt met af en toe buien. In de late namiddag komen er meer opklaringen en wordt het droger. Matig zicht tijdens de buien. Maxima rond 17-18°C. Matige tot vrij krachtige wind (4) uit WNW, ruimend naar N en afnemend tot matig (3-4).

Vrijdag wisselen zon en wolken elkaar af. Op een lokale bui na blijft het droog. In de loop van de namiddag schuift er meer bewolking binnen vanuit het westen. Goed zicht. Maxima rond 19°C. Vrij krachtige wind (4-5) uit WZW, ruimend naar N en afnemend tot matig (3-4).

Zaterdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen of buien. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 20°C. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit WZW.

Langetermijnverwachting van zondag 05/07/20 tot donderdag 09/07/20

Zondag is er nog kans op enkele buien maar geleidelijk komen we onder de gunstige invloed van een uitloper van het Azorenhoog. De zon komt op het voorplan en het blijft overwegend droog. Maxima rond 21°C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here