5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

Huurovereenkomst nieuw te bouwen brandweerkazerne krijgt groen licht

De gemeenteraad zal de huurovereenkomst goed keuren tussen de gemeente Knokke-Heist en de Hulpverleningszone 1 voor de huur van de nieuw te bouwen hulpverleningspost (brandweergebouw).

Deze wordt gebouwd op grond van de gemeente in het projectgebied Molenhoeksite. Waar ook de uitbreiding van de KMO-zone in volle opbouw is. Het AGSO staat in voor de begeleiding en realisatie van de opdracht tot het bouwen van deze nieuwe hulpverleningspost.

Er wordt voor de bouw gekozen voor een mededingingsprocedure met onderhandeling (MMO). Voorwerp van de opdracht: Met deze procedure wenst AGSO Knokke-Heist het afsluiten van een Design & Build-overeenkomst met een Opdrachtnemer belast met het ontwerpen, bouwen en tijdelijk onderhouden van de nieuwe brandweerkazerne te Knokke-Heist.

Voor de realisatie van de uitbreiding van het lokaal bedrijventerrein ’t Walletje fase 4 wordt gesteund op de inrichtingsprincipes van de uitbreiding fase 3.

Bij ontwikkeling van de uitbreiding 4de fase, dient er naar analogie met de uitbreiding 3de fase, aandacht besteed te worden aan het niveau van de kavel als aan de overkoepelende structuur en beeld van het terrein, in aansluiting bij fase 3 en het parklandschap grenzend aan fase 4.

Er wordt een intern aangenaam werk- en leefklimaat beoogd dat aansluit bij de kleinschaligheid en rust van Westkapelle. Het wonen en werken dienen dan ook sterk verweven te zijn, zodat er een gemoedelijke sfeer ontstaat en een hoge samenhorigheid.

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over