5.1 C
Knokke-Heist
vrijdag, december 3, 2021
your alt tag'

“Inner”lijke zaken te vinden op het Kraaiennestplein

Op het Kraaiennestplein 5 in Heulebrug kan je sinds kort terecht voor alle “Inner”lijke zaken. Zaakvoerster Julie Maertens is al 15 jaar werkzaam als klinisch psycholoog in Knokke-Heist en Damme en opent nu met “Inner” haar eigen project in Heist-aan-Zee.         

Je beter voelen vanbinnen, dat is het doel. Inner is dan ook meer dan een psychologenpraktijk, het is een plek om samen aan de mentale gezondheid te werken. Of dit nu via therapie, training of yoga is, bij Inner vind je alles onder één dak. Het team bestaat uit meerdere psychologen, coaches en yogatrainers zowel voor jong als oud. Verder staat de praktijk in nauw contact met huisartsen en psychiaters.         

Julie Maertens kreeg haar zorgfunctie van thuis uit mee. Haar ouders Johan Maertens en Magda Baukeland (tevens ook oprichters van De Sleutel) richtten namelijk 40 jaar geleden Het Centrum voor Persoons -& Relatie Training (CPRT) op in Damme.Julie is opgegroeid in de wereld van de psychologie en therapie, van jongs af aan ging ze mee naar congressen in New York, Washington, Italië, Portugal en Duitsland. Ze volgde groepen en sessies mee tijdens het haar stage en leerde van de beste. Julie is haar ouders ontzettend dankbaar voor alle wijsheid en kunde die ze haar bijbrachten.                   

Met Inner brengt Julie alle facetten van de ambulante psychologische hulpverlening samen in één groepspraktijk. Zo maakt ze mentale gezondheidszorg laagdrempeliger en benadert ze hulpverlening op een meer moderne en holistische manier.  Omdat Julie de ambulante psychologische hulpverlening in Knokke-Heist nog beperkt vond, startte ze Inner.   

      

Je kan reeds vanaf 4 jaar terecht bij Inner. Om psychologie toegankelijker te maken, kan je eerst starten met yoga of trainingen vooraleer over te stappen tot therapie. Dit maakt mentale gezondheidszorg laagdrempeliger.   

       

Meer weten over het aanbod of Julie’s verhaal? Check dan https://www.inner-center.be/nl/home/1          

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over