vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Mobiliteit tijdens Kneistival

Ligt je festivaloutfit al klaar? Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli 2022 gaat het pop- en rockfestival Kneistival door in Knokke-Heist. De organisatie en lokale politie nemen extra verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het muziekevent vlot te laten verlopen. Volg steeds de richtlijnen van de politie, organisatie en bewakingsagenten.

Veiligheidsmaatregelen

Wanneer het te druk wordt kan de put van het Heldenplein worden afgesloten.

Verkeersmaatregelen

Op de Zeedijk-Heist is tijdens het muziekevent geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Kardinaal Mercierstraat en Albatrosstraat. Er is een omleiding voorzien via de Albatrosstraat. Op het Heldenplein is ook een algemeen parkeerverbod van kracht.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte ter hoogte van het Heldenplein vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet. De kusttram stopt vlakbij de Kneistivalsite (halte Heldenplein). Er zijn ook verschillende fietsparkings voorzien.

1 REACTIE

  1. Als 66+ invalide en officieel erkend als chronische pijnpatient lees ik dat kneistival speciale plaatsen voorbehoudt voor rolstoelgebruikers maar mensen met een gehandicaptenkaart moeten dus op eigen houtje een zitplaats bemachtigen. Ook wij zouden graag de kneistivaloptredens al ZITTEND willen meemaken.
    Probeer ook eens aan ons te denken want onze mobiliteit is OOK beperkt.

    Jozef SMETS
    Elizabetlaan 193
    8300 Knokke-Heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen