12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Nog een paar plaatsen voor het Europees Parlement

Op woensdag 14 september 2022 organiseert Gezinsbond Heist-Duinbergen een daguitstap. De deelnemers vertrekken om 8 uur stipt aan de parking van Delhaize in Heist (Heistlaan). In de voormiddag staat op het programma een ontdekkingstocht door de Brouwerij Palm in Steenhuffel. De bezoekers zien het volledige brouwproces, van de brouwzaal tot de bottelarij, uiteraard met bijhorende degustatie. Daarna rijden ze met het Palmtreintje naar de stoeterij Diepensteyn, waar het rasechte Brabantse trekpaard in een prachtige omgeving in ere wordt gehouden. ‘s Middags kan je in Het Brouwershuis vrijblijvend genieten van een 3-gangenlunch voor de prijs van 36 €, (Palmbier en waters inbegrepen).  

In de namiddag worden de deelnemers verwacht in het Europees Parlement, waar een gids hen uitleg verschaft over de werking en de impact van dit belangrijke beslissingsorgaan. Er wordt ook een video getoond en er is een bezoeken voorzien in de grote zaal of ‘Hemicycle’. Je krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen.  

Inschrijven kan via mail aan danny.martens2@telenet.be 

T 0475 34 74 60  

Prijs: 38 € voor leden Gezinsbond (exclusief lunch) 45 € voor niet-leden (exclusief lunch) Overschrijven op BE60 7360 4058 5470. 

OPGELET: omdat de organisatoren op 1 september 2022 een lijst met alle bezoekers moeten bezorgen aan het Europees Parlement, zijn ze verplicht de inschrijvingen te stoppen op 31 augustus 2022. Schrijf dus tijdig in zodat je deze prachtige uitstap niet mist! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen