11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Opnieuw een klap voor de Horeca in Knokke-Heist

Hotel Figaro is een klein familiehotel in de Dumortierlaan. Het strand ligt op slechts 80 meter afstand van het hotel. Voor veel gezinnen dus vaak een uitvalbasis om naar Knokke-Heist te komen. Maar eigenaars Stephan Vervarcke en Rita De Waele stoppen er mee. Meteen ook het tweede slechte nieuws voor de Horeca in onze gemeente na het plotse sluiten van La Terasse Du Zoute.

Alle kamers van het hotel hebben een eigen badkamer met een bad. Iedere ochtend was er dertig jaar lang een uitgebreid ontbijtbuffet, met broodjes, croissants en vers fruit. Het hotel is zelfs nog in maart 2017 gerenoveerd. Jammer genoeg willen de kinderen van Stephan en Rita het hotel niet verder zetten. Bij Booking krijgt het Hotel al jaren een 9,3 wat een uitzonderlijke hoge score is. Met Hotel Figaro verdwijnt opnieuw een hotel in onze gemeente. Volgende maand gaat het hotel al onder de sloophamer.

“Jammer dat jullie gaan sluiten, zegt Pepita Clement één van hun klanten. We hebben in hotel 4 fijne dagen gehad. Mooi verzorgde kamers en een heel goed ontbijt. We hadden het hotel graag aan andere willen aanbevelen. Ze mogen genieten van hun wel verdiende pensioen. Maar een opvolger was beter geweest dan afbreken….”

1 REACTIE

  1. Klap voor de horeca ? Neen, het zijn de eigenaars die hebben gekozen om het hotel te sluiten en er een nieuwbouw met appartementen op te zetten. Stop eens met de horeca altijd te beklagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen