1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Opnieuw een spaghettifestijn met bingo in De Vuurtoren

Jammer genoeg kon het de voorbije 3 jaar niet doorgaan maar op zaterdag 26 november 2022 gaan ze er bij De Vuurtoren weer helemaal voor! “We hebben het natuurlijk over onze gezellige, spetterende en grandioze BINGO-AVOND, dit jaar opnieuw voorafgegaan door een SPAGHETTIFESTIJN, zegt directeur Magali Marey.

Voor de 17de maal organiseert  ‘Ouderraad De Vuurtoren’ een leuke BINGO-avond.

De spelregels zijn duidelijk en worden ter plaatse uitgelegd.   De getrokken nummers worden onmiddellijk, groot en duidelijk, weergegeven. 
Ja,  we willen er alles aan doen om deze unieke, gezellige avond zowel voor de ouders, vrienden, oud-leerlingen, kennissen maar zeker ook voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. 
Toch nog twijfels???  Weet dat de ouderraad met de opbrengst een deel van de sportactiviteiten voor de kinderen van de school betaalt (sportdag, schaatsen,….).

Het spaghettifestijn start vanaf 18u tot 19u, gevolgd met de bingo-avond vanaf 19u30.  Voor de spaghetti “à volonté”, wordt een prijs van € 12 gevraagd voor iedereen die 12 jaar is of ouder.  Voor kinderen onder de 12 jaar vragen we € 8.  Gelieve vóór 21 november 2022 in te schrijven met onderstaand strookje of via mail (secretariaat.devuurtoren@sgsaeftinghe.be) en het gepast geld in een omslag of via overschrijving op nummer BE90 7390 1414 5732 met als mededeling uw naam en het aantal personen à € 12 en het aantal kinderen à € 8.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen