4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Vossenhul ontvangt meer dan 100 deelnemers op 7e Challenge Emile Raes

Het voorbije weekend vond in de Sporthal “De Stormmeeuw” een manche van de “Masters of Flanders” plaats. In deze Vlaamse competitie voor luchtkarabijn en luchtpistool schutters vormt de “Challenge Emile Raes” al voor de zevende maal  één van de absolute hoogtepunten.

Het was voor de meer dan honderd deelnemers (110) een unieke setting om in de gemeentelijke schietstand van Knokke-Heist met zijn 18 digitale schietbanen hun reeksen van 40 of  60 schoten te komen lossen.

5 karabijnschutters en 10 pistoolschutters van schuttersclub Vossenhul waren op het appel.  Bij luchtkarabijn werd Emma Vandevyvere Tweede in dames – 50 j. met een sterkte score van 620.3/600 p. In de categorie Heren – 50 j. werd Biagio Oliverio 4e met (582.6/600 p.). Bij de Heren + 50 j. behaalde Urbain Van Praet de 4e plaats.

Bij discipline Luchtpistool werd Tatiana Gallon 3e bij dames – 50 j. en Christine Meyers werd 3e  bij de dames + 50 j. Peter Ackaert was de beste Vossenhul schutter in de cat. Heren + 50 j.

Onder alle deelnemers werden er 19 prijzen uitgeloot.(duo filmtickets Kinepolis) . Emma Vandevyvere, Raes François, Christine Meyers en Els Vekemans waren bij de gelukkigen.

De Challenge Emile Raes vormde het voorbije weekend voor vele schuttters de perfecte aanloop naar de nationale kampioenschappen.

Komend weekend op 5 en 6 november vindt de topper “Belgian Open Air” plaats te Waregem.

Royal Shooting Air Vossenhul zal er vertegenwoordigd zijn door 4 luchtkarabijn en 5 pistoolschutters.

dav

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen