1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Schrijf je in voor de participatiemomenten van nieuwe sluis in Zeebrugge

In juni 2022 stelde het projectteam van Nieuwe Sluis Zeebrugge het inrichtingsalternatief van het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge voor. Sindsdien werkt het team volop verder om tot het finale ontwerp te komen. Bij dat proces worden ook de inwoners, ondernemers en verenigingen uit de omgeving betrokken. Op 22 en 23 november 2022 kunnen geïnteresseerden daarom deelnemen aan participatiemomenten. Het projectteam gaat dan samen met de deelnemers in gesprek over de toekomstige invulling van de vrije ruimte in het projectgebied. Inschrijven kan via de link onderaan dit bericht. 

Tijdens de participatiemomenten ligt de focus op de invulling van de vrije ruimte in het projectgebied. Aan de hand van beelden van mogelijke toekomstscenario’s gaan de deelnemers in gesprek over drie zones met veel potentieel voor de omgeving: 

· de omgeving rondom de toegang tot de jachthaven; 

· de omgeving van het toekomstige park ten zuiden van de Stationswijk; 

· de omgeving ten oosten van het sluisplateau en ten zuiden van het Ibis-hotel. 

De participatiemomenten worden afgesloten met een hapje en een drankje. 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Datum en tijd 

· Dinsdag 22 november 2022 van 14.00 uur tot 16.00 uur 

· Dinsdag 22 november 2022 van 19.00 uur tot 21.00 uur 

· Woensdag 23 november 2022 van 19.00 uur tot 21.00 uur 

Locatie 

Gebouwen van de oude vismijnsite, Vismijnstraat 7 in Zeebrugge  

Inschrijven via website 

· Wil je graag deelnemen? Inschrijven voor de gewenste sessie is verplicht. Dat kan tot en met 16 november 2022 via www.nieuwesluiszeebrugge.be/participatiemomenten-november. 

· Per sessie kunnen maximaal 30 personen aanmelden. Zo is er voldoende ruimte voor alle deelnemers om hun input te delen. 

· De deelnemers worden vanaf een kwartier voor aanvang ontvangen. De sessies starten stipt op het aanvangsuur. 

VRAGEN? 

Bij vragen over de participatiemomenten of het project kan je het projectteam bereiken via het gratis nummer 0800 20 229 of via nieuwesluiszeebrugge@mow.vlaanderen.be. De laatste informatie vind je op www.nieuwesluiszeebrugge.be. Daar kan je je ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. 

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen