'
Home Knokke-Heist Willy en Jeannette vieren hun briljanten huwelijksverjaardag

Willy en Jeannette vieren hun briljanten huwelijksverjaardag

0

Onlangs mocht het echtpaar Vanhove – Cardon feest vieren ter gelegenheid van hun briljanten huwelijksverjaardag! Schepen Kris Demeyere ging het koppel alvast feliciteren namens het gemeentebestuur en schenkt hun een plant van bloemen Anja. 

Willy en Jeannette leerden elkaar kennen op café in Heist. Willy is zijn hele carrière visser geweest. Eerst werkte hij aan boord van een vissersvaartuig maar later had hij samen met zijn schoonbroer zijn eigen schip. Jeannette is altijd huisvrouw geweest. En ze kan je verzekeren: dat was meer dan een fulltime job. 

Jeannette en Willy hebben namelijk vijf kinderen samen: 4 zonen, Luc, Rudy, Dirk en Bart en 1 dochter, Sonia. Op een bepaald moment ging Willy samen met 3 zonen de zee op. We willen ons Jeannette’s wasmand achteraf niet voorstellen! 

Hun oudste zoon woont en werkt in Denemarken met zijn gezin. Na altijd met papa mee op zee geweest te zijn, leerde hij aan land in Denemarken zijn toekomstige vrouw kennen. De vier andere kinderen zijn evenredig verdeeld over Ramskapelle en Heist. In totaal hebben Willy en Jeannette 8 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. 

We wensen de volledige familie proficiat met dit mooie jubileum en Willy nog eens in het bijzonder. Op 28 april mocht hij namelijk ook 90 kaarsjes uitblazen! 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Mobiele versie afsluiten