Partner worden?

KMO-INFO afdeling Knokke-Heist brengt iedere werkdag op een positief maar kritisch manier nieuws uit Knokke-Heist de Zwinregio en de haven via de Kneistikrant. Dankzij deze lokale indeling kan er gemakkelijk gesegmenteerd worden op een bepaald gebied, maar ook een gehele dekking in de regio mogelijk. Dit kan ook met de lokale televisie KneistiTV, de lokale omroep Sea Fun, Facebook Knokke-Heist en het weekend magazine #hetzoute.com/

Via een nauwe samenwerking zorgen wij ervoor dat ons betrouwbaar imago afstraalt op jouw product of dienst. Je bereikt steevast een hoogwaardig en koopkrachtig publiek: een niche-doelgroep van inwoners, tweede verblijvers en toeristen dat nergens anders zo collectief benaderd kan worden.

Display communicatie

Via de media-kanalen van KMO-INFO breik je in maandelijks meer dan 100 000 lezers, kijkers en luisateraars. Nieuwsbrieven en social media kanalen worden ingezet om het digitaal bereik uit te breiden. We bieden een uitgebreid portfolio aan bannerposities op website en nieuwsbrief aan. Via verkoop op basis van impressies weet je precies hoeveel lezers je advertentie te zien zullen krijgen. En door continue monitoring tijdens de campagne en een gedetailleerde rapportage achteraf kan je de effectiviteit van je campagne perfect meten.

Kostprijs per maand:

MediakanaalKneistikrantKneistiTV#hetzoutecomSea Fun
LG1€80€40€120
LG2€300€200
LG3€450€350
LG6€150
  • LG1: banner zichtbaar op elke pagina met link naar je website, facebookpagina of email
  • LG2: banner zichtbaar op voorpagina met link naar je website, facebookpagina of email
  • LG3: banner zichtbaar te zien op de nieuwsbrief met link naar je website, facebookpagina of email
  • LG6: Radiospot 8x per dag (bij een overeenkomst van 3 maand is de productie van de radiospot gratis)

Publi Reportage

De kracht van ons lokaal mediaplatform ligt in het brengen van kritisch positief nieuws in combinatie met leuke tv reportages en een super radioformat daarmee zijn we uniek in Vlaanderen. Hiermee bereiken we een gesegmenteerde doelgroep van hoogopgeleide kapitaalkrachtige contacten die met een hoge betrokkenheid onze artikels lezen, bekijken en beluisteren.

Om ervoor te zorgen dat jouw boodschap past binnen de thema’s die Kneistikrant lezers verkiezen, gaan we samen op zoek naar het ideale aanknooppunt om dit effectief en inhoudelijk sterk over te brengen. Onze specialisten schrijven deze content zodat het perfect past tussen de kwaliteitsvolle journalistiek waar onze onafhankelijke redacteurs dagelijks voor instaan. Zo bieden we onze lezers de kwaliteit waarmee ze vertrouwd zijn.

Kostprijs per reportage

MediakanaalKneistikrantKneistiTV#hetzoutecom 
LG4€180   
LG5 €250  
LG6  €200 
  • LG4-LG5-LG5: Publireportage (product of bedrijfsvoorstelling) op één van de platformen met link naar de website.

Structurele partner

Dankzij een structureel partnership ben je gedurende minstens één jaar verzekerd van jouw visibiliteit in de lokale markt (maar via tweede verblijvers en toeristen ook ver er buiten). Naast exclusiviteit kan je dankzij categorieparticipatie beslissen tussen welk type nieuws jouw communicatie getoond wordt. Deze positie heeft een hoge click-through-rate waardoor je de concurrentie voor bent en je de geïnteresseerde lezer onmiddellijk een call-to-action kan sturen.

Daarnaast ligt een sterke focus op branded content die je op een eigen pagina op de website kan terugvinden. Als partner wordt je betrokken bij de ontwikkelingen van ons lokaal media platform en nodigen we je uit op exclusieve partnerevents. De geloofwaardigheid van onze nieuwsfeiten straalt af op je merk of product.

Kostprijs per jaar

MediakanaalKneistikrantKneistiTV#hetzoutecomSea Fun
LG7€899€399€1199
LG8€3299€2199
LG9€5199€3999
LG10€1599
  • LG7: banner zichtbaar op elke pagina met link naar je website, facebookpagina of email
  • LG8: banner zichtbaar op voorpagina met link naar je website, facebookpagina of email
  • LG9: banner zichtbaar te zien op de nieuwsbrief met link naar je website, facebookpagina of email
  • LG10: Radiospot 8x per dag (productie van drie 3 audiospot gratis)
Adverteren in de digitale krant van Knokke-Heist

Vul de velden hieronder in:

Kies het mediakanaal waar je partner van wil worden. (meerdere aanduiden kan)
Display communicatie
Publi Reportage
Structurele partner
Logo of foto die we moeten gebruiken voor de advertentie: *