vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist

Zeebrugge Port Golf Day in de Royal Zoute Golf Club

Deze week vond de 14de editie van de Zeebrugge Port Golf Day plaats in de Royal Zoute Golf Club in Knokke-Heist. Dit exclusieve golfevenement is een initiatief van Apzi-Voka, het netwerk van de Zeebrugse havenbedrijven. Zowel geoefende golfers als beginners konden genieten van een mooi parcours. In totaal namen zo’n 110 golfliefhebbers deel aan de verschillende competities: ‘Championship Course’, ‘Executive Course’ en ‘Introduction course’. Na de golfwedstrijd kwam de private havengemeenschap samen voor de prijsuitreiking met champagnereceptie en een afsluitend diner. 

De winnaars van de dag in de ‘championship course’ waren Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp-Bruges, en Vincent Maldague, Managing Director Herfurth Group. De tweede prijs binnen deze categorie ging naar Raymond Troch en Stefan De Giovanni. Het derde prijswinnende duo was Patrick Trio en Vincent De Groote. 

Deze editie werd er ook een bijzondere prijs uitgereikt. Onder de titel ‘Beat the Pro’ konden de deelnemers zich meten met golfprofessional Manon De Roey, de nummer 1 van België, voor een ‘nearest to the pin’ challenge. Winnaar in deze categorie was Stefan De Giovanni.  

Met dank aan alle sponsors om dit evenement voor de Zeebrugse havengemeenschap mee te ondersteunen: CSP Zeebrugge, Willemen Infra, ICTS, ICO, Boluda Towage Belgium, MSC Belgium, Universal Express, Middlegate Europe, Port of Antwerp-Bruges, CLdN, Wallenius Wilhelmsen Solutions, PSA Zeebrugge, P&O Ferries, Herfurth Group, Depre Storage & Handling, CMA-CGM, Forward Travel en Seabridge. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen