vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De Chalet organiseert skateweek

Jongeren die dol zijn op skaten of eens willen proeven van deze leuke sport, zijn de eerste week van de paasvakantie welkom aan ’t Verzet (van maandag 4 april tot en met zaterdag 9 april). Daar organiseert De Chalet een skateweek in samenwerking met JOW en ‘t Verzet. Denk maar aan een graffitiworkshop, een workshop om je deck te pimpen, een BBQ en als leuke afsluiter een uitstap met de skatebus naar Eeklo en Roeselare. Een optreden van de band ‘Working Class’ maakt de week compleet.  

Alle jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom om binnen te springen in ’t Verzet. In de namiddag is er een leuke workshop, dagelijks wordt er nagepraat met een hapje en een drankje. En tussendoor wordt er uiteraard ook geskatet! Het hele programma vind je op De Chalet | Knokke Heist (knokke-heist.be)  

Deelname aan de workshops kost € 1 en kan je ter plaatse betalen met cash of Payconiq. Inschrijven is niet nodig, alleen voor de skatebus die op zaterdag 9 april naar Eeklo en Roeselare rijdt, reserveer je best wel een plekje via De Chalet | Knokke Heist (knokke-heist.be). Voor wie er geen genoeg van krijgt, is ook welkom tijdens de tweede week van de paasvakantie, op 12, 13 en 14 april aan De Marge om te chillen. Op het programma: buiten ravotten, ijsjes, VR-games en chillen! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen