4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Een gestapelde stad met 97 woningen in onze deelgemeente Heist

Op zaterdag 4 december of maandag 27 december kan je de troeven van Hoost ontdekken in Knokke-Heist. Je kan langsgaan voor een vrijblijvend gesprek tussen 10u en 17u. Inschrijven kan eenvoudig via deze link of de knop onderaan.

“Hoost is een concept, waarbij de verschillende woonvormen die je in een stad terugvindt, in één en hetzelfde gebouw worden gestapeld. We hebben klassieke appartementen met terrassen, maar ook echte ‘huisjes met tuintjes’ en penthouses. Om de verschillende entiteiten hun eigen identiteit te geven, kregen ze felle kleuren. Zo wordt de stapeling ook visueel weergegeven.”

– Jonas Vanhauter, projectontwikkelaar bij CAAAP in een interview met Trends Style. Je kan het volledige artikel lezen via de link hieronder. 

Ook dit moet je even lezen

1 REACTIE

  1. Voor wat het project “HOOST” betreft kan het misschien nog mooier ogen als het er eens zal staan dan velen denken. Alleen vrees ik dat de zware marktwagens die meer op containerwagens gelijken nog moeilijk op de onderkelderde markt zullen kunnen staan ofwel moet het plafond van de ondergrondse parkeergarages uitermate sterk gebouwd worden. Voor wat de winkels en horecagelegenheden op de plaats waar het stadhuis en de zaal Ravelingen stonden kun je je het zo gek niet bedenken. Er staan al zoveel winkels en horecazaken leeg. Daar nieuwe bouwen is om problemen vragen daar ze nooit gebruikt zullen worden. Een gezellig mooi park met een windvang en fonteintje zou veel meer soelaas kunnen brengen maar dat kost natuurlijk geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over