4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

De Sint-Jorisstraat is bijna klaar

Tijdens de kerstvakantie liggen de werkzaamheden in de Sint-Jorisstraat eventjes stil. Op maandag 10 januari 2022 start de aannemer opnieuw op om de rijweg dicht te leggen met klinkers. Hiervoor hebben de werklui nog een 2-tal weken nodig. Tegen eind januari zal de straat weer opengesteld kunnen worden en hoeven de omwonenden niet langer via de Oude Tramweg om te rijden naar de De Klerckstraat en omgekeerd.   

Fietsstraat 

Op maandag 9 augustus 2021 startte de heraanleg van de Sint-Jorisstraat. Na de sanering van de nutsleidingen, begon de aannemer in opdracht van het AGSO met de rioleringswerkzaamheden. De rijweg en het trottoir worden volledig vernieuwd. Het straatje wordt verfraaid met groen en volledig ingericht als fietsstraat. Tweewielers hebben hier dus binnenkort voorrang op gemotoriseerde vierwielers! 

Opgelet voor glad wegdek in Oude Tramweg! 

Het gemeentebestuur maakt de weggebruikers er attent op dat de metalen rijplaten ter hoogte van de De Klerckstraat bij regenweer en ijzel bijzonder glad kunnen zijn. Vooral fietsers moeten hier op hun tellen letten!  

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over