4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Gene Thomas in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park

Gene Thomas kennen we van het vroegere X-Session waarmee hij meerdere hits scoorde.
Doch ondertussen heeft Gene zijn solocarrière die flink van de grond komt. Naast de eigen songs, waarvan in de zomer 2018 ‘Soleil, soleil’ , een echte zomerhit was, trok hij met de ‘Vlaanderen Boven Band’ door Vlaanderen.

Je zou denken dat de klemtoon voornamelijk op Nederlandstalige popmuziek ligt, maar dat klopt slechts deels, want met onze verrassende gastartiesten kleuren we soms ook wel eens buiten de lijntjes. Bij de ‘Vlaanderen Boven Band is dat toegestaan’, aldus Thomas. Per show neemt hij twee gastartiesten mee, onder anderen: Mama’s Jasje, Loredana, Raf Van Brussel, Free Souffriau, Wim Soutaer, Barbara Dex en Mathias Vergels.

In 2020 nam Gene deel aan Liefde voor Muziek en zondag staat hij in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park vanaf 15 uur. Juist, er is ook nog een voetbalwedstrijd tussen RKFC en Rupel Boom. Inschrijven via: www.rkfc.be

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen