11.8 C
Knokke-Heist

Geslaagde brommobieldag bij Garage Claeys

Dit weekend ging voor de 10de keer de “Brommobieldag” door de tegenhanger van de Zoute Grand Prix. Maar dan voor kleine wagens zonder rijbewijs. Speciale gast dit jaar was Yves Segers. Meer dan 30 jaar na “Ik schreeuw het van de daken” zingt iedereen deze klassieker nog steeds mee. Naast die hit heeft Yves uiteraard nog heel wat andere knallers in zijn repertoire en bracht hij deze tijdens de Brommobieldag: “Café De Zwaan”, “Waar zijn die handjes” en “Waar is mijn vleeskroket” zijn maar een kleine greep uit Yves’ rijke ambiancerepertoire die hij meebracht naar Garage Claeys aan de Kalvekeetdijk. Kortom voor leute en plezier moest je daar zijn.

Ligier biedt via Jacques Claeys een topgamma brommobielen aan: dit zijn leuke, comfortabele, sportieve auto’s die maximaal 45 km/u halen.  U mag onze wagens besturen vanaf 16 jaar,  u heeft enkel een AM-rijbewijs nodig (een bromfiets rijbewijs).

Ligier Benelux is importeur van deze wagens in Nederland, voor aankoop en service kan men dus ook terecht in Knokke-Heist. Ze voeren binnen hun gamma verscheidene modellen met verschillende uitvoering, zodat de 45 km wagen aansluit bij de wensen en eisen van hun klanten. Uitkijken naar volgend jaar in september voor de 11de editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen