Home Zwinregio Het weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Deze morgen is er lokaal nog een bui mogelijk maar daarna blijft het overal droog en worden de zonnige perioden langer. Maxima rond 18 à 19 graden en het zicht is goed. De wind waait zwak (2) uit N, krimpend naar WNW.

Donderdag: grijs met lichte regen of motregen. In de loop van de namiddag wordt het geleidelijk droog en komen er enkele opklaringen. Maxima rond 20 of 21 graden en het zicht is matig tot slecht tijdens de neerslag. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit ZZW, ruimend naar ZW en toenemend naar krachtig (6) ’s avonds.

Vrijdag: toenemende bewolking en algauw is het betrokken met regen of motregen. Pas tegen de late namiddag wordt het droog en breekt de zon door het wolkendek. Maxima rond 20 graden en het zicht is matig tot slecht tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit W, afnemend naar matig (3 à 4).

Zaterdag: afwisselend zon en wolken met hier en daar een bui. Maxima rond 17 graden en het zicht is goed, behalve tijdens de buien. De wind waait matig (4) uit W tot WNW, wordt geleidelijk zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting.

Zondag: zon en wolken, overwegend droog. Maxima rond 17 graden en het zicht is goed. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit WNW, later uit veranderlijke richting.

Langetermijnverwachting van maandag 07/09/20 tot vrijdag 11/09/20

Een uitloper van het Azorenhoog vestigt zich over het noordelijk deel van het Europese continent. Dit resulteert in rustig en vrij stabiel weer waarbij we kunnen genieten van zonnige perioden en overwegend droog weer.

- Advertisment -

Lees ook dit

De jaarlijkse cijfers achter de Kneistikrant en de media in het algemeen

De Vlaamse Regulator voor de Media, de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media, publiceert vandaag het rapport ‘Mediaconcentratie in Vlaanderen 2020’. Het gaat...

GBS Het Anker bekroond met Verkeer op School-medaille

De gemeentelijke basisschool Het Anker uit Knokke-Heist werd onlangs door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) beloond met een gouden Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning...

Fransman komt (brom) fietsen stelen in Knokke-Heist

De lokale politie Damme/Knokke-Heist pakte afgelopen dagen een 25-jarige Fransman op voor verschillende bromfiets- en fietsdiefstallen in Knokke-Heist. Het politieteam kwam de verdachte ​begin...

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met wat motregen of lichte regen, daarna blijft het droog maar er verschijnen weinig of geen opklaringen. Nevel en plaatselijk...

Recente reactie van onze lezers