vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Gouden huwelijksjubileum voor Joseph Van Roey en Nicole Mertens  

Op 6 mei 2022 mochten Joseph Van Roey en Nicole Mertens klinken op hun gouden huwelijksverjaardag. 50 jaar, wat een mijlpaal! Schepenen Vandenbussche en Wittesaele wensten het echtpaar 3 dagen later bij hen thuis op het Vissershuldeplein proficiat namens het gemeentebestuur en schonken hun een mooi boeket bloemen. 

Joseph en Nicole leerden elkaar kennen in het jaar 1970 in het uitgaansleven. Gemeenschappelijke vrienden stelden hen aan elkaar voor. Het koppel had samen een groothandel van aardappelen in Lier, Van Roey L. & Zonen bvba. Dat bedrijf bestaat al sinds 1922 en zorgt voor aardappelen en ajuinen in Lier, Antwerpen. Ondertussen wordt het bedrijf gerund door de vierde generatie al want ook de drie kinderen van Joseph en Nicole werken in het aardappelbedrijf. 

En de volgende generatie is ook al verzekerd. Samen hebben Nicole en Joseph namelijk 7 kleinkinderen. Hun kinderen en kleinkinderen wonen in het binnenland, dichter bij het bedrijf. Joseph is tot op vandaag nog steeds actief in het bedrijf en helpt waar nodig. Het gemeentebestuur wenst het koppel nog vele jaren samen! Proficiat. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen