maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Groepsaankoop voor zonnepanelen en thuisbatterij

Je kan als inwoner van West-Vlaanderen nog tot 6 juni 2022 gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de Provincie West-Vlaanderen in samenwerking met iChoosr. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu! 

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Via de Provincie West-Vlaanderen krijg je de kans om deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel. Met zonnepanelen en/of thuisbatterijen zetten we in op meer zelfopgewekte groene stroom, wat bijdraagt aan onze klimaatdoelstellingen. Investeren in zonnepanelen? Dat is in 2022 zeker een slimme keuze voor jezelf, het milieu én je portemonnee! 

Wie kan deelnemen? 

Alle inwoners van West-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven. 

Waarom kiezen voor zonnepanelen? 

Onuitputtelijke energiebron 

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. In tegenstelling tot schaarse grondstoffen zoals olie, gas en steenkool. 

Besparen op energiekosten 

Met zonnepanelen wek je zelf je energie op. Daardoor bespaar je jarenlang op je energiekosten. Zonnepanelen blijven hierdoor een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. 

Goed voor het klimaat 

Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. 

Waardestijging van je huis 

Met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en daarmee verhoog je de marktwaarde van je huis.  

Hoe werkt de groepsaankoop? 

Schrijf je in 

Inschrijven via https://ichoosr.be/zonnepanelen/west-vlaanderen is volledig vrijblijvend en gratis.  

Persoonlijk voorstel 

Je ontvangt meteen een persoonlijk voorstel, op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement. 

Jij kiest! 

Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel voor 6 juni. Intussen kan je met al je vragen terecht op onze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven. 

Inspectie 

Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak. 

Installatie 

Ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak geplaatst. 

Meer info  

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar https://ichoosr.be/zonnepanelen/west-vlaanderen,  bel naar het gratis nummer 0800 26 151 (werkdagen van 9 tot 17 uur), of e-mail naar info@ichoosr.be 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen