vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Heel wat reclameborden gaan verdwijnen in Knokke-Heist

Verouderde reclameborden werden reeds verwijderd. Maar op 30 september verdwijnen ook alle andere info- en reclameborden van het openbaar domein. 

“Om burgers en toeristen te informeren of belangrijke boodschappen over te brengen, zullen enkel nog grote strategisch geplaatste schermen op een handvol locaties in Knokke-Heist aanwezig zijn.” kwam Coudyser te weten door een schriftelijke vraag aan het gemeentebestuur. Knokke-Heist zal deze zelf beheren met de dienst Toerisme, communicatie en ICT.  Daarnaast kan een partner gezocht worden voor reclameboodschappen.

Coudyser is tevreden dat de verrommeling in het straatbeeld, vooral in de toeristische zone, aangepakt wordt.

5 REACTIES

  1. Inderdaad , er staan heel wat reclame borden teveel en sommige belemmeren zelfs het zicht op de openbare weg .
    Zoals op de hoek van de Dumortierlaan en de Lippenslaan , op het einde van de Lippenslaan aan het Van Bunnenplein en aan het begin van de Lippenslaan aan de St Margaretha kerk
    Ik heb ook al bewoners uit die omgevingen horen klagen over , het soms storende effect , zeker ’s avonds en ’s morgens vroeg , dat veroorzaakt word door het constant knipperen en wijzigen van die borden . Het zou een mooie zaak zijn moesten die uit het straatbeeld verdwijnen

  2. Hopelijk zullen de ‘politici’ uit KH bij de volgende verkiezingen zich ook houden aan de beperking van ‘reclame’borden. Het is al erg genoeg dat de brievenbussen dan uitpuilen met totaal nutteloze partijenreclame met meestal fake news. Milieubewust kan men dit zeker niet noemen.

  3. KH Magazine mag anders ook verdwijnen, is toch maar een magazine vol zelfverheerlijking en “mondaine” praatjes, de kosten die men uitspaart kunnen misschien besteed worden aan iets waar de Knokke-Heistenaar wel iets aan heeft nl. korting op de waterfactuur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen