Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Weerfoto: Karyn Vanhamme

Vandaag na een grijze start breekt de zon geleidelijk door het wolkendek. Later wisselen zon en lage wolkenvelden elkaar af. Maxima rond 11 graden en het zicht is goed. De wind waait krachtig (6) uit ZZW, krimpend naar Z.

Woensdag: na het verdwijnen van de plaatselijke nevel wisselen zon en wolken elkaar af. Later tijdens de namiddag schuift er opnieuw meer lage bewolking binnen. Maxima rond 12 graden en het zicht is eerst matig, later goed. De wind waait matig (4) uit ZZW.

Donderdag: zwaarbewolkt tot betrokken met af en toe regen. In de loop van de namidddag ontwikkelen er enkele opklaringen maar dan moeten we ook rekening houden met een bui. Maxima rond 9 à 10 graden en het zicht is matig tot slecht tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit N, ruimend naar NNO.

Vrijdag: afwisselend zon en wolken. Het blijft droog. Goed zicht. Maxima rond 8 graden. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting, draaiend naar ONO en toenemend naar matig (3).

Zaterdag: zwaarbewolkt met af en toe een korte opklaringen. Naar de avond toe vergroot de kans op lichte regen. Maxima rond 9 graden en het zicht is goed, behalve tijdens de neerslag. De wind waait matig (3 à 4) uit ZZO tot ZO.

Langetermijnverwachting van zondag 29/11/20 tot donderdag 03/12/20

Een zwakke hoogtetrog vestigt zich volgend weekend boven West-Europa en blijft ook nog begin volgende week in de buurt van onze kust. Dit zorgt voor veel bewolking met mogelijk af en toe regen of enkele buien. Het blijft dan aanvankelijk ook relatief zacht met middagtemperaturen van om en bij de 10 graden.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers