11.8 C
Knokke-Heist

La Terrasse du Zoute sluit

De iconische luxe-brasserie gelegen op de Kustlaan in het hart van het Zoute in Knokke-Heist sluit na bijna 14 prachtige jaren de deuren. Het was de favoriete plaats van vele Knokke-Heistenaars en menig Belgen en toeristen als ze naar onze gemeente kwamen.

Omwille van gezondheidsredenen heeft de bezieler en visionair Stefan Vanhollebeke beslist om definitief de lichten van La Terrasse du Zoute vandaag nog te doven.

“Stefan vraagt dat zijn privacy de komende dagen en weken gerespecteerd wordt naar aanleiding van deze zware beslissing, maar geeft wel een belangrijke boodschap mee: Hospitality STILL runs in our DNA en dus zullen de twee hotels L’Hôtel Lugano en Hotel Britannia absoluut open blijven en een mooie toekomst tegemoet gaan onder zijn toeziend oog”.

Stefan Vanhollebeke dankt in een mededeling aan onze redactie alle klanten, medewerkers en iedereen die deel uitgemaakt heeft van dit mooie project uit de grond van zijn hart.

“En wat de toekomst brengt? Dat zullen we zien, momenteel ligt de focus bij een spoedig herstel en verdiende rust”, zegt de woordvoerder van de familie Vanhollebeke.

5 REACTIES

 1. Ik kom heel veel naar Knokke de laatste 50 jaar en de laatste jaren is La Terrasse du Zoute samen met familie in vriendinnen mijn geliefkoosde restaurant. Altijd tevreden geweest. BEDANKT aan gans de équipe.

 2. Hartelijk dank voor de fijne momenten dat we mogen beleven hebben in La Terrasse du zoute😘 het was daar altijd fijn vertoeven. Het personeel was vriendelijk En behulpzaam.
  We wensen je een spoedig herstel.
  Mvg,
  Ronny en claire.❤

 3. Hoe kan dit ? Als je geluk had kon je pas een week later reserveren. Het zat altijd volle bak.
  Ik begrijp er niets van, maar ja heel spijtig en hopelijk snel een overname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen