HomeZwinregioHet weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Deze voormiddag kan er lokaal een bui vallen maar na de middag blijft het droog en zijn er zonnige perioden. Maxima rond 10 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3) uit N, ruimend naar NNO en afnemend naar zwak (2).

Morgen: na het verdwijnen van het ochtend grijs zijn er zonnige perioden afgewisseld met bewolking. Het blijft meestal droog. Maxima rond 10 à 11 graden en het zicht is eerst matig later goed. De wind waait zwak (2) uit NNO, toenemend naar zwak tot matig (2 à 3).

Zondag: zon en wolken wisselen elkaar af en het blijft meestal droog. Maxima rond 9 à 10 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3) uit NNW, krimpend naar NW.

Maandag: zonnige perioden met geleidelijk meer en meer hoge en middelhoge bewolking. Maxima rond 12 à 13 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3 à 4) uit ZW, krimpend naar ZZW en toenemend naar vrij krachtig (5).

Dinsdag: meestal zwaarbewolkt met perioden van regen, naar het einde van de dag overgaand in buien. Maxima rond 10 à 11 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit ZZW, ruimend naar W en afnemend naar vrij krachtig (5).

Weerfoto: Fred van Soomeren

Langetermijnverwachting van woensdag 05/05/21 tot zondag 09/05/21

Langs de zuidelijk zijde van een diepe Scandinavische depressie wordt er gestoorde oceaanlucht vanuit het westen naar onze regio gestuurd. Hierdoor wordt het ook tijdens het tweede deel van volgende week zeer wisselvallig.

1 REACTIE

  1. Kan u mij zeggen waar deze foto genomen is, of welke straat dit nu voorstelt?
    Het ware aangenaam als er telkens een plaatsnaam zou vermeld staan bij de foto’s van het weerbericht.
    Hartelijk bedankt.

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers