maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Thomas Mustin, Fischer-Z en 80’s Verantwoord sluiten zondag Kneistival af

Thomas Mustin is misschien wel lands’ beste bewaarde geheim en sluit zondag de eerste Kneistival light af. De acteur speelde mee in heel wat theaterstukken, televisieseries en films maar gooit zichzelf nu op de muziekpodia met waanzinnig straffe muziek. In Brussel en Wallonië bewees hij op tal van festivalpodia garant te staan voor een ijzersterk liveoptreden. Op Kneistival ontdek je elk jaar nieuwe bands en dit is zeker een niet missen concert. Zeg achteraf niet dat je niet verwittigd was.

Fischer-Z is een new wave band uit UK die bekend staat om scherpe maar tevens poëtische teksten. In totaal omvat de 42-jarige carrière van de band 20 albums, speelden ze al meer dan 3000 concerten wereldwijd en verkochten ze meer dan twee miljoen albums. Het debuutalbum uit 1979; “Word Salad” is een cultklassieker. Het album “Going Deaf For a Living” bevat de single ‘So Long’ waarvan de clip veel te zien was op MTV. En het meest bekende album “Red Skies Over Paradise” (1981) barst van de klassiekers zoals ‘Marliese’. In 1996 stonden ze op het Heldenplein, nu komen ze dat met plezier voor alle liefhebbers overdoen!

Opgegroeid tussen krakers en kakkers balanceren 80’s Verantwoord DJ’s nog steeds iedere editie plaat na plaat op die altijd spannende grens van credible & incredible die 80’s Verantwoord zo 80’s verantwoord maakt. Uit je plaatje gaan op bijvoorbeeld The Cure, Talking Heads, George Michael, Doe Maar en David Bowie. Dompel je onder in het beste van de jaren ’80!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen