Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. De meeste buienactiviteit bevindt zich boven zee maar af en toe trekt een exemplaar over de kust. In de loop van de namiddag brengt de passage van een gestructureerde buienlijn windstoten en lokaal onweer met zich mee. Matig zicht in de buien. Maxima rond 12°C. Krachtige wind (6) uit ZW, tijdelijk krimpend naar ZZW en toenemend tot krachtig à hard (6-7). Tijdens de buien zijn er lokaal rukwinden mogelijk tot 80 km/h.

Dinsdag wisselend wolkenvelden en opklaringen elkaar af. In eerste instantie is er nog kans op een bui maar tijdelijk wordt het droger. In de loop van de namiddag neemt de bewolking toe gevolgd door regen ’s avonds. Goed zicht, behalve tijdens de neerslag. Maxima rond 12°C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit WZW, krimpend naar ZZW en toenemend tot hard (7).

Woensdag is het wisselend tot zwaarbewolkt met perioden van regen en buien. Een lokaal onweer is niet uitgesloten. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 13°C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit ZW, toenemend tot hard (7).

Donderdag neemt de bewolking toe en volgt er regen. Goed, later matig zicht. Maxima rond 14°C. Vrij krachtige wind (5) uit ZZW, ruimend naar WZW en toenemend tot hard (7).

Vrijdag start nog zwaarbewolkt met wat lichte regen. Geleidelijk wordt het droger en verbreden de opklaringen. Goed zicht. Maxima rond 16°C. Krachtige wind (6) uit ZW, afnemend tot vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van zaterdag 31/10/20 tot woensdag 04/11/20

Tussen een Atlantische depressie en een hoog boven Zuid-Europa wordt via een ZZW-lijke stroming zachte lucht aangevoerd. We komen onder de gunstige invloed van het hoog. Na de passage van een koufront op maandag ruimt de stroming naar NW. De maxima dalen van 16°C tijdens het weekend naar 13°C.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag zijn er 's ochtends nog enkele korte opklaringen, al snel wordt het betrokken maar het blijft droog tot de avond. Matig tot goed...

Geen reclame meer voor “Light ART”

Het festival “Light ART” start nu zaterdag. Dat is het moment waarop er voor de eerste keer weer shoppers naar onze gemeente zullen komen....

socialehulp@knokke-heist.be blijf dus niet zitten met je vraag

De coronacrisis treft ons hard. Jouw situatie is daardoor misschien veranderd. Misschien kan je al dan niet tijdelijk niet meer aan de slag? Of...

Sportoase Duinenwater weer open met protocol

De toelating om de activiteiten deels opnieuw te activeren kwam vroeger dan verwacht maar verheugt ons omdat het een erkenning is van de regering...

Recente reactie van onze lezers