Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag is het wisselend tot zwaarbewolkt met regelmatig buien. De buienactiviteit neemt in de loop van de dag toe en de buien kunnen gepaard gaan met onweer. Tijdens de nacht klaart het op en verdwijnt de meeste buienactiviteit. Matig tot lokaal slecht zicht in de buien. Maxima rond 12 °C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit ZZW, ’s avonds ruimend naar WZW. Tijdens de buien zijn er rukwinden mogelijk tot 80 km/h.

Donderdag start nog met opklaringen. Vanaf het westen neemt de bewolking toe en volgt er regen. Goed, later matig tot tijdelijk slecht zicht. Maxima rond 14 °C. Krachtige wind (6) uit ZW, ruimend naar WZW en toenemend tot hard (7)

Vrijdag start zwaarbewolkt met nog kans op een lokale bui. In de loop van de dag verbreden de opklaringen. Goed zicht. Maxima rond 16 à 17 °C. Harde wind (7) uit WZW, krimpend naar ZW en ’s avonds afnemend tot vrij krachtig à krachtig (5-6).

Zaterdag is het zonnig met enkele wolkenvelden. Goed zicht. Maxima rond 16 °C. Vrij krachtige wind (5) uit Z, toenemend tot krachtig (6).

Zondag zijn er eerst nog opklaringen. Later op de dag neemt de bewolking toe en volgen er perioden van regen en buien. Goed, later matig zicht in de neerslag. Maxima rond 15 à 16 °C. Vrij krachtige wind (5) uit ZZW, ruimend naar WZW en tijdelijk toenemend tot hard (7).

Langetermijnverwachting van maandag 02/11/20 tot vrijdag 06/11/20

In eerste instantie maken Atlantische storingen nog het wisselvallige weer. Het Azorenhoog komt in de loop van de week opzetten waardoor de kans op droger en zonniger weer toeneemt. De maxima schommelen op maandag nog rond 15 °C maar vallen terug naar zo’n 10 °C.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het weer in KNokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag is het wisselend en soms zwaarbewolkt met af en toe een bui. In de namiddag neemt de buienactiviteit af, maar 's avonds krijgen...

Infrabel sensibiliseert rond veiligheid aan spooroverwegen in havens

Infrastructuurbeheerder Infrabel lanceert een nieuwe, sensibiliseringsactie rond veiligheid aan overwegen in havengebied. De actie richt zich op de grootste havens van België: Antwerpen, Zeebrugge...

BS miniMAKZ bekroond met Verkeer op School-medaille na verschillende verkeersprojecten

BS miniMAKZ uit Knokke-Heist werd door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning wegens...

Recente reactie van onze lezers