7.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag is er eerst veel bewolking met buien die in de loop van de voormiddag over zee wegtrekken, nadien blijft het droog met in de loop van de namiddag geleidelijk wat meer opklaringen. Maxima rond 15 °C. Goed zicht, matig in de buien. Krachtige wind (6) uit ZW, tijdelijk krimpend naar ZZW en toenemend naar krachtig tot hard (6-7).

Morgen start de dag met nog wat opklaringen maar al snel wordt het overal zwaarbewolkt. In de loop van de namiddag en avond kan er hier en daar wat lichte regen of een bui vallen. Maxima rond 16 °C. Goed, matig zicht in de neerslag. Krachtige tot harde wind (6-7) uit Z, ruimend naar ZZW.

Woensdag wisselen zon en wolken elkaar af. Er kunnen enkele buien vallen. Maxima rond 14 °C. Goed zicht, matig in een bui. Krachtige tot harde wind (6-7) uit ZW, ruimend naar WZW en afnemend tot krachtig (6).

Donderdag is er veel lage bewolking, in de loop van de namiddag komen er meer opklaringen maar neemt wel de hoge bewolking toe. Maxima rond 15 °C. Goed zicht. Vrij krachtige wind (5) uit WZW, toenemend tot krachtig (6) en krimpend naar ZW.

Vrijdag is het zonnig met soms veel hoge wolkensluiers. Maxima rond 14 à 15 °C. Goed zicht. Vrij krachtige wind (5) uit ZZW, afnemend naar matig (4) en krimpend naar ZZO.

Langetermijnverwachting van zaterdag 12/11/22 tot woensdag 16/11/22

In het weekend blijft het nog vrij zonnig en droog onder invloed van het hoog. Vanaf volgende week is de situatie minder duidelijk. Het wordt geleidelijk minder zonnig en de kans op neerslag neemt terug toe. De maxima liggen in de buurt van 13 graden.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen