4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Muziektheaterwestern met Lucas Van den Eynde

Op zaterdag 15 januari 2022 om 20 uur kun je in CC Scharpoord genieten van een  stomende en stampvoetende muziektheaterwestern starring Lucas Van den Eynde, Bo Spaenc en Bart Van Huyck in een oervlaams cowboyverhaal van Hugo Matthyssen. “Onheil in Black Creek” wordt om 19.15 uur ingeleid voor wie meer wil weten hoe deze unieke productie precies tot stand is gekomen.  

Ooit was Black Creek, genoemd naar de Zwarte Beek die het terrein begrenst, een bloeiend Vlaams westerndorp. Nu moet Dirk, de zoon van de stichter, het uit handen geven. Black Creek wordt helemaal anders. De jonge generatie wil er een “Educatief en Klimaatneutraal Ervaringsgericht Multicultureel Ecocentrum” van maken. 
Het valt onze held, inmiddels een prille zestiger, erg zwaar om zich aan te passen aan een wereld waarin granola, klimaatspeeltuintjes en het therapeutisch aaien van schapen vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is er nog de bizarre nasleep van het wekelijkse spektakel ‘het ophangen van een paardendief’, dat vijftien jaar eerder een keertje fout liep. 

De theatertekst zorgt samen met het muzikaal duel tussen country & blues voor een speciaal sfeertje. De muziek – mét ruimte voor improvisatie – geeft het verhaal de sporen, jaagt de verteller op en laat het publiek mee wegduiken voor onverwachte stijgeringen van het plot! 

Spel en concept: Lucas Van den Eynde / tekst Hugo Matthyssen / compositie en muziektheatraal concept: Bo Spaenc / 
livemuziek Bo Spaenc en Bart Van Huyck 

Prijs 

€ 18 

€ 15 KH Uitpas, – 26 jarigen, groepen +10 pers 
Bestel jouw ticket 

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over