Home Knokke-Heist Nieuwjaarsbal met The Chachas: Een Muzikale Reis door de Tijd

Nieuwjaarsbal met The Chachas: Een Muzikale Reis door de Tijd

0
346

Op woensdag 17 januari 2024 is het zover: dansliefhebbers kunnen in zaal Ravelingen genieten van het allereerste dansfeest van het jaar, verzorgd door het fenomenale dansorkest The Chachas. Van 14.30 tot 17.30 uur zullen de voeten van de vloer gaan op klassieke dansnummers. Met nog slechts enkele kaarten beschikbaar, belooft het een exclusief evenement te worden voor liefhebbers van livemuziek en dans.

Het Nieuwjaarsbal brengt een nostalgische ervaring. In de gouden tijdperk van de jaren 50 tot 70 waren balorkesten de ziel van het nachtleven. Muzikanten reisden van dorp tot stad om mensen met hun vakmanschap en toewijding te vermaken. De opkomst van de deejays in de jaren 80 veranderde dit landschap, maar nu brengt The Chachas deze rijke traditie terug.

De leden van The Chachas zijn geen vreemden in de muziekwereld. Ze hebben in het verleden hun sporen verdiend in baancafés, casino’s en theaterzalen. Hun repertoire is divers en omvat alles van polka’s en walsen tot evergreens en populaire hits van artiesten als Tom Jones, Will Tura, ABBA en Jerry Lee Lewis.

Het orkest bestaat uit getalenteerde muzikanten: Romain Schoonis (gitaar), Marc Stoffelen (basgitaar), Marc Stans (keyboard), Jan Cuyvers (drums), Willy Versweyveld (trompet), Bert Gilis (saxofoon) en Amaryllis Temmerman (zang). Samen zorgen zij voor een onvergetelijke middag.

De toegangsprijs voor dit unieke evenement is slechts € 10, een kleine prijs voor een middag vol nostalgie en dansplezier. Geïnteresseerden moeten echter snel zijn, want de beschikbaarheid van kaarten is beperkt. Mis deze kans niet om terug te gaan in de tijd en te genieten van de magie van de balorkesten met The Chachas!

NO COMMENTS