5.9 C
Knokke-Heist

Nutswerken in Stadhuisstraat en Molenstraat

Ingevolge het uitvoeren van dringende nutswerken aan het gasleidingsnet wordt vanaf maandag 31 oktober 2022 de Stadhuisstraat tussen de Hermans-Lybaertstraat  en de de Vrièrestraat, en ook de Molenstraat tussen de Marktstraat en de Stadhuisstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.  

Er is een omleiding voorzien via de Hermans-Lybaertstraat – Van Maerlantstraat – de Vrièrestraat. De einddatum van deze werken is voorzien op 14 november 2022. In een volgende fase wordt dan het gedeelte van de Stadhuisstraat tussen de de Vrièrestraat en Molenstraat aangepakt.  

De burgemeester heeft de aannemer uitzonderlijk de toelating gegeven om ook op zon- en feestdagen door te werken zodat het vernieuwde gasleidingsnet zo snel mogelijk gerealiseerd is.  

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen