11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Programma Nacht van Het Zoute

Na 2 stille zomers is het eindelijk weer zover. Op vrijdag 5 augustus 2022 vanaf 17 uur organiseert het Zoutecomité opnieuw hun befaamde Nacht Van Het Zoute. In de Kustlaan en op de Zeedijk, alsook in de zijstraten van deze mondaine handelswijk kun je genieten van tal van modeshows, recepties en events. Handelaars, juweliers en kunstgalerijhouders bieden hun trouwe klanten een glaasje champagne aan en stellen feestelijk hun allernieuwste exclusieve collecties voor. De Nacht van het Zoute is dan ook onbetwistbaar de meest glamoureuze braderie van het land waar de beau monde elkaar traditiegetrouw rendez-vous geeft.  

Sugar & Spice en fashion van Scapa, Marina Rinaldi en Marie-Claire  

Op La Terrase du Zoute zorgt de band Sugar & Spice onder leiding van Frederik Torresan voor swingende tunes. Met nummers van James Brown, Ray Charles, Blues Brothers, Elvis, Louis Prima, Chuck Berry, Bill Haley, brengt dit lokale sextet een mix van soul, rock ’n roll en andere populaire muziek.  

In de Kustlaan defileren mannequins met exclusieve kledij van Scapa en het Italiaanse modehuis Marina Rinaldi.  Ook Marie-Claire pakt ter hoogte van het Memlinc Hotel vanaf zonsondergang uit met een indrukwekkende catwalk waar modellen in een organisatie van La Strada de nieuwe collectie showen. De presentatie is in handen van ex-miss België Joke van de Velde en Kurt Willem. Na zijn deelname aan Big Brother is Kurt naast presentator ook mannequin, medewerker bij Ment-TV en zanger bij Unchained Fools. Na het defilé trekt dj Bart de Graaf weer alle muzikale registers open voor een uitbundige openluchtparty tot in de vroege uurtjes.  

Stijlvolle straatanimatie 

Ook het gemeentebestuur doet naast logistieke steun dit keer effectief een duit in het zakje met het inhuren van hoogstaande (en dat mag je best ook letterlijk opvatten) straatanimatie. Feëerieke glitterdames en fantasiewezens van Criaturas, The Selfie XXL en The Cast zorgen voor een magisch Cirque du Soleilsfeertje.  Gentleman Jean-Til, drievoudig wereldkampioen complimentjesgeven, charmeert alle dames met zijn complimentjesparaplu en schotelt de heren zijn hilarische compliment-o-matic en -app voor.   

1 REACTIE

  1. prachtig initiatief…maar ja waarom dit niet verbinden met de oude feesten van de Dumortierlaan en lippenslaan
    maakt er volgend jaar in 2023 een bruisend feest van nacht van knokke-zoute en voor elk wat wils het zoute voor champagne dumortierlaan en lippenslaan voor brugse zotte en straffe hen..HET ZOU ABSOLUUT een feest mogen worden van heel knokke en nadien ook ééntje voor heist Ramskapelle heeft er al één en westkapelle heeft ook al haar feest DUS WERK spijtig dat AKMV niet meer bestaat ;misschien moeten de mensen van knokke AKMV 2.0 oprichten ;ik steun ze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen