vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Verkeersmaatregelen naar aanleiding van de zesde editie van Campo

Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 juli 2022 gaat de zesde editie van Campo Solar door. De organisatie neemt samen met de lokale politie en het stadsbestuur verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen. 

Verkeersmaatregelen 

In de Pijpeweg is vanaf vrijdag 29 juli om 08.00 uur tot en met maandag 1 augustus 2022 om 12.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Kerkstraat en Legeweg. De Malelei en Oude Damse Weg zijn tijdens Campo Solar niet toegankelijk (met uitzondering voor bewoners).

Tussen het centrum van Damme en Sint-Kruis is een omleiding voorzien via de Vivensteenweg en Moerkerkesteenweg. In de Legeweg geldt tussen de Pijpeweg en Vivensteenweg éénrichtingsverkeer in de richting van de Vivensteenweg.

Kom je met de wagen naar het event? Je kan de autoparking enkel inrijden via de Legeweg. De Legeweg is enkel bereikbaar via de Moerkerse Steenweg. Voor fietsers is geen éénrichtingsverkeer van kracht. De parking kan je enkel verlaten via de Legeweg in de richting van de Vivensteenweg. In de omliggende straten is een parkeerverbod van kracht gedurende deze drie dagen.


Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van Camp Solar vermijden? Kom met de fiets of te voet. De lokale politie kan bij grote drukte steeds beslissen om straten in de omgeving van het event af te sluiten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen