vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Briljanten huwelijksverjaardag voor de familie Hoestlandt–Waeghe 

65 jaar. Zolang zijn Libert Hoestlandt en Jeannine Waeghe al getrouwd. En dat is letterlijk en figuurlijk briljant. Het gemeentebestuur wenst hun dan ook een dikke proficiat en schenkt hun een lekkernijenbox van Oxfam voor deze briljanten mijlpaal. Schepen Annie Vandenbussche ging het koppel persoonlijk feliciteren in restaurant In den Wijngaard in Aardenburg waar de hele familie aanschoof voor het feest.  

Hun romance leest als een sprookje. Libert en Jeannine groeiden namelijk op in dezelfde straat, de toenmalige Kalfstraat (nu de Jan Devischstraat), hier in Knokke-Heist. Jeannine haar kamer thuis keek uit op het Bayauxwegeltje dat gebruikt werd door fietsers. Vanuit haar raam zwaaide ze dan ook altijd naar Libert als hij passeerde met de fiets. 

Hun vaders waren ook vrienden en zo groeide die jeugdvriendschap al snel uit tot een dijk van een huwelijk. Toen Libert en Jeannine al huwden moest Jeannine’s jongere zus zelfs nog haar communie doen. 

Het koppel kreeg twee kinderen: Philippe en Marleen. Via Philippe hebben ze ook één kleinkind, Marie, die ondertussen zelf een zoontje heeft, Maurice. Libert werkte aan de gemeente als werkman bij de feestcommissie. Jeannine was naaister en heeft haar hele carrière voor kledingwinkels uit het Zoute genaaid. 

Proficiat met jullie briljanten huwelijksjubileum en nu op naar platina! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen