4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

Concert Double bill met Zandland en Haven

Op dinsdag 21 december 2021 om 20 uur vindt in het Cultuurcentrum Scharpoord het concert Double bill plaats van de muziekgroepen Zandland en Haven.  

Zandland 

Zandland is een vijfkoppig collectief dat mijmerende Nederlandse teksten en alle kleuren jazzmuziek samenbrengt. Divers, maar niet doelloos. Wendbaar, maar niet wispelturig. Alle sluizen open, maar toch geen orkaan. Integendeel, de zwoele en melancholische melodieën van Marjan Van Rompay op saxofoon nemen je mee naar de tweestroom tussen jazz en kleinkunst. Daar nemen de teksten van Niels Boutsen van Stoomboot het roer over en vertrek je op een poëtische reis. Zandland is absoluut een band om te ontdekken. 

Marjan Van Rompay – compositie, sax 
Niels Boutsen – lyrics, voice 
Geert Hendrickx – compositie, gitaar 
Jonas Boutsen – drums 
Roeland Van Noten – bas 

Haven 

Haven is een relatief nieuwe band die relatief oude muziek brengt. Ze bundelen tijdloze traditionele liedjes van over heel de wereld, over de grenzen van landen, culturen en religies. Haven is een ontmoetingsplaats waar nationaliteiten samenkomen en traditionals van generatie op generatie werden doorgegeven. Dit kwartet neemt deze nummers en maakt er een eigen interpretatie van. 

Erik Bogaerts – alt sax 
Marijke Hellemans – gitaar 
Yannick Peeters – contrabas 
Yves Peeters – drums 

Prijs 

€ 15 

€ 12 KH Uitpas, -26 jarigen, groepen +10 pers 
 

Bestel jouw ticket 

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over