18.3 C
Knokke-Heist

Dit jaar ook een “winters vuurwerkspektakel”


Kinderen zijn koning in Knokke-Heist. Tijdens de Rudolf Sprookjeswandeling ontdekken kinderen van 4 tot 12 jaar de kerstverlichting op een speelse manier. Kom tot 8 januari 2023 je foldertje ophalen in Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660) en geniet van een ontspannende kerstwandeling met het gezin.

Iedereen is welkom op 4 en 6 januari 2023 om 18.30 uur aan het strand t.h.v. de Meerlaan voor een winters vuurwerkspektakel. Kleed je lekker warm en knal het nieuwe jaar in!

Winterbeleving

WINTERPRET
Je hoeft niet naar de Alpen of Dolomieten voor wat winter- of sneeuwpret. Nog tot 8 januari 2023 kan je gezellig schaatsen op de overdekte ijspiste. Ondertussen geniet je van een hapje, een drankje en de kermis.

Om helemaal in de sfeer te blijven kan je tot 8 januari 2023 ook genieten van een gezellige Ice Bar op het Van Bunnenplein of het ultieme kerstgevoel ervaren tijdens een bezoekje aan de kerststal op het Heldenplein met levensgrote beelden, omringd door grote verlichte en versierde kerstbomen.

SFEERVOL SHOPPEN
Knokke-Heist is de ideale plaats voor jouw wintershopping. Niet alleen door het uniek aanbod aan cadeau-, food en modezaken die op zondag geopend zijn, maar ook omdat het er tijdens de kerstdagen extra gezellig is. Ontdek de prachtige kerstversiering in de winkelstraten en kom zeker ook een kijkje nemen naar de magische kerstsfeer in Toerismekantoor Knokke. Daar kan je een leuk kerstkiekje nemen in het kerstbos en terwijl een shoppingplannetje meenemen voor winkelinspiratie.

Tijdens de kerstvakantie rijdt ook de Shopping Shuttle elke dag. Buiten de vakantieperiode enkel op vrijdag, zaterdag en zondag. Alle shoppers kunnen gratis gebruik maken van deze elektrische shuttle die de belangrijkste winkelstraten met elkaar verbindt.

Ijspiste

EXTRA TIP: De handelaars in de Graaf d’Ursellaan (16 december 2022) en Dumortierlaan (30 december 2022) leggen je tijdens de winterperiode extra in de watten met een laatavondshopping tot 21 uur tussen de fonkelende kerstbomen en prachtige versiering.

Benieuwd naar meer? Ontdek het winterprogramma van Knokke-Heist op mykh.be/winterbeleving of haal binnenkort de overzichtelijke winterfolder op in de Toerismekantoren (Zeedijk 660 & Pannenstraat 13).

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen