5.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Musicalgroep Milo mag 15 kaarsjes uitblazen

Musicalgroep MILO vzw bestaat eind 2022 15 jaar. In december 2007 kwam deze jonge bende voor het eerst het Knokke-Heistse cultuurcentrum binnen met hun eigen productie ‘Nima(nd), als een van de vrijplaatsjongeren die ondersteund werden door het Cultuurcentrum.
Doorheen de jaren is MILO in Knokke-Heist een gevestigde waarde geworden en groeiden ze uit tot een zelfstandige VZW. Elk jaar brengen zij bestaande en/of eigen musicals op de buhne.
Tijdens hun jubileumconcert kijken ze terug op 15 jaar musical maken. Maar plannen voor de toekomst zijn er ook nog genoeg. Al deze dromen en herinneringen kunt u bewonderen tijdens dit niet te missen concert.

Nummers uit bekende musicals zoals Beauty and the beast, Hairspray, Evita en vele anderen zullen de revue passeren.

MILO

Voor deze gelegenheid delen de milo artiesten het podium met musicalster Jan Schepens, die verschillende keren workshops en het peterschap van een productie op zich nam in MILO.
Mitch Wijtgeers en Lore Dobbelaere ( MI+LO) praten de avond aan elkaar en laten u allen met plezier kennismaken met de grote MILO familie.

Dit alles onder begeleiding van een heus live orkest als kers op de taart, onder leiding van MILO dirigent Davy De Smet wordt dit een avond om te herinneren, waar het ganse gezin van zal genieten.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari 2023 in CC Scharpoord. Tickets zijn te verkrijgen via www.musicalgroepmilo.be

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen