4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

Rioleringswerken Graaf d’Ursellaan starten op 10 januari

Op maandag 10 januari 2022 starten rioleringswerken in de Graaf d’Ursellaan tussen de Albatrosstraat (vanaf de bank BNP Paribas) en de Parkstraat. De aannemer zal eerst de rijweg openbreken om vervolgens de voorbereidingswerken aan te vatten. Pas daarna worden de nieuwe rioleringen geplaatst. Vanaf 10 januari zullen de garages in de Graaf d’Ursellaan niet meer bereikbaar zijn. Het einde van de werken is voorzien eind juni 2022. 

Waar kan ik parkeren tijdens de werken? 

Tijdens de werkzaamheden kun je niet in de werfzone parkeren. Dat kan wel in de omliggende straten. Woon je in de zone en heb je een garage of standplaats, dan kun je in de Parkingshop (Gemeenteplein 22) een parkeerkaart wegwerkzaamheden aanvragen. Hiervoor betaal je een administratieve vergoeding van  10 euro voor de periode dat je garage of standplaats niet bereikbaar is. Deze parkeerkaart geldt in alle zones uitgezonderd de rode zone. De Parkingshop vraagt wel om een bewijs voor te leggen dat je over een garage beschikt of er één huur. Breng ook het inschrijvingsbewijs van de wagen mee.  

Het gemeentebestuur vraagt ook om steeds de vuilniszakken op de hoeken van de zijstraten buiten de werfzone te plaatsen. Zo kan de ophaling vlot gebeuren.  

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over