4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

De Filipijnen, de eilanden van het Westen van Peter De Bruyn

Op dinsdag 21 december 2021 om 19 uur stelt uitgeweken Knokke-Heistenaar Peter De Bruyn zijn nieuw boek “De Filipijnen, de eilanden van het Westen” voor in de Bib Scharpoord. Na de voorstelling is er mogelijkheid tot aankoop en signeersessie. 

Midden de jaren ’80 vervulde Peter De Bruyn zijn burgerdienst bij een ontwikkelingsproject in de Filipijnen. Dat was kort na het vertrek van de dictator Marcos. Het land leefde toen in volle euforie en Peter verloor er zijn hart. Na het beëindigen van zijn burgerdienst, keerde Peter nog dikwijls terug naar de Filipijnen voor zijn werk als exportmanager van twee Belgische bedrijven. Vorig jaar nam hij voor het eerst zijn gezin mee voor een 26-daagse rondreis. Op basis van die ervaring schreef hij zijn eerder werk: Het laatste Paradijs op Aarde. 

Nu is er zijn nieuw boek: De Filipijnen, de eilanden van het Westen, over het land dat nu hardhandig bestuurd wordt door dictator Duterte. Wens je kennis te maken met globetrotter Peter De Bruyn en zijn paradijselijke eilanden, noteer dan zeker al deze voorstelling in je agenda. 

Inschrijven: gratis, T 050 630 400 of via bibliotheek@knokke-heist.be 

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over