woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistPaul Kreps en Marianne Vermeille vieren vijftig jaar liefde en verbondenheid

Paul Kreps en Marianne Vermeille vieren vijftig jaar liefde en verbondenheid

Onlangs was het feest in Knokke-Heist. Paul Kreps en Marianne Vermeille, beide bekend in de gemeenschap als voormalige maatschappelijk werkers, vierden hun vijftigste huwelijksverjaardag. Een bijzondere mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijging.

Schepenen Philippe Vlietinck en Tine Gobert brachten namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis hun felicitaties over aan het jubilerende echtpaar. Een blijk van waardering voor hun jarenlange bijdrage aan de lokale gemeenschap en hun gedeelde leven.

Het echtpaar heeft één dochter, Tine, die samen met haar man Henk Deconinck in Heist woont en de winkel RainPharma uitbaat, gespecialiseerd in producten voor dieet, huidverzorging en voedingssupplementen. Tine en Henk hebben twee kinderen, Louise en Jules, die de vreugde van hun grootouders compleet maken.

Liefde op het eerste gezicht in De Beurze

Het verhaal van Paul en Marianne begon op een tram, maar de vonk sloeg pas echt over in jeugdclub De Beurze aan de Smedenstraat. Hun gedeelde passie voor maatschappelijk werk—Marianne bij het OCMW Knokke-Heist en Paul bij de Christelijke Mutualiteiten in Blankenberge—versterkte hun band.

Een actief en reislustig leven

Paul en Marianne staan bekend om hun actieve levensstijl. In de zomer fietsen ze vaak naar Breskens en hun liefde voor reizen brengt hen in de winter naar de sneeuw en in het najaar op wandelvakantie in de Westhoek. Voor hun gouden jubileum hebben ze een familievakantie naar Kroatië gepland.

Het paar is een vaste waarde in het culturele leven van Knokke-Heist. Ze zijn regelmatige bezoekers van het cultureel centrum Scharpoord en sluiten een filmavond graag af met een glaasje, waarbij ze genieten van het samenzijn en de gesprekken met vrienden.

Ons gedacht…

Paul en Marianne symboliseren een halve eeuw van liefde, toewijding en gemeenschapszin. Hun gouden huwelijksverjaardag is niet alleen een persoonlijk feest, maar ook een viering van hun impact op de gemeenschap. Een inspirerend voorbeeld van liefde die de tijd trotseert.