4.1 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

Vrijwilligers van het vaccinatiecentrum Molenhoek boos op nationale pers

In een open brief via sociale media richten de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum Molenhoek in Knokke-Heist zich naar de bevolking:

“Op dinsdag 21/12/2021 worden de laatste booster prikken gegeven in het vaccinatie centrum te Knokke-Heist, en dit op 1 lijn en enkel in de namiddag…Op 6/1/2022 vangen we terug aan met de booster prikken, terug op 1 lijn en ook niet op volle capaciteit…

DE VRIJWILLIGERS NEMEN GEEN VERLOF ZOALS DE NATIONALE PERS SCHRIJFT…De reden is heel eenvoudig, er moet een periode van 4 of 6 maand tussen de 2e en 3e prik zijn.De regering blijft aarzelen om deze periode in te korten. Indien de regering iets kordater zou optreden, of opgetreden had, dan konden wij zonder problemen verder kunnen vaccineren…De vrijwilligers zijn geen saboteur of collaborateurs zoals vermeld in bepaalde kranten…

Namens de vrijwilligers van het vaccinatie centrum te Knokke-Heist, prettige eindejaars feesten.Dit moest ons toch eens van het hart.

Daniel Fockenier ( vrijwilliger steward vaccinatiecentrum Sportcentrum Molenhoek Knokke-Heist)”

Ook dit moet je even lezen

5 REACTIES

  1. Heel veel respect voor alle vrijwilligers in het vaccinatiecentrum Molenhoek. De reactie van steward Daniel Fockenier is volkomen terecht. Aan al die mensen, alsook zorgverleners, verpleegkundigen, dokters: dank voor alles. Het moge jullie goed gaan.

  2. Ik heb heel veel respect voor de vrijwilligers die ons heel goed begeleiden voor de vaccinatie van de mensen. Heel vriendelijk en vlot. Bedankt.

  3. Ik zou een dikke pluim willen geven aan alle vrijwilligers van het vaccinatiecentrum molenhoek voor hun inzet,vriendelijkheid en zorg naar mensen toe dikke proficiat.ik heb e ht bewondering voor jullie

  4. De “nationale pers” zou zich moeten schamen, en tussen ons gezegd en gezwegen is die “pers” al jaren schuldig aan dergelijke berichten, er wordt niet anders gedaan dan de huidige vivaldi in de bloemetjes te zetten , een regering die aaneen hangtvan de ene blunder aan de andere flater…maar genoeg daarover.
    Ik sluit me volmondig aan bij de reactie’s van Dominiek Segaert en Lambert Chris, beter verwoorden kan ik niet..👍🏼

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over