zaterdag, mei 25, 2024
HomeCultuurMETALFEST: Een Nacht Vol Klassieke Rock Tributes in Knokke-Heist

METALFEST: Een Nacht Vol Klassieke Rock Tributes in Knokke-Heist

In de Ravelingen vindt op zaterdag 20 april 2024 een spectaculair tribute-evenement plaats dat liefhebbers van klassieke hardrock zeker niet willen missen. De avond belooft een eerbetoon te zijn aan enkele van de grootste namen in de rockgeschiedenis, met optredens van Angus Band Tribute to AC/DC en Bloody Sabbath Tribute to Black Sabbath.

Angus Band: Een Saluut aan AC/DC

De Angus Band, een gevierde tributeband van de legendarische Australische groep AC/DC, staat bekend om zijn energieke uitvoeringen en nauwkeurige weergave van de unieke sound en podiumaanwezigheid van de originele band. Erwin Wuite, de frontman van de band, wordt geprezen om zijn fenomenale vertolking van gitarist Angus Young, compleet met de iconische schooljongensoutfit en razendsnelle gitaarsolo’s. Fans kunnen ook genieten van de krachtige stemgeluiden die de hits van AC/DC tot leven brengen, met lange uithalen die herinneren aan zanger Brian Johnson.

Bloody Sabbath: Duistere Tijden Herleven

Bloody Sabbath, een ode aan Black Sabbath, belooft een authentieke en meeslepende show die de essentie van de oorspronkelijke heavy metal band vangt. De show kenmerkt zich door duistere thema’s en strakke uitvoeringen van zware riffs en indringende vocalen die fans van alle leeftijden terugbrengen naar de gouden dagen van heavy metal. Deze ervaren muzikanten nemen het publiek mee op een reis door de muzikale erfenis van Black Sabbath, waarbij ze de onvergetelijke sfeer van hun concerten hercreëren.

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: Zaterdag 20 april 2024, 19.30 – 23.45 uur
  • Locatie: Ravelingen, Koudekerkelaan 33, 8300 Knokke-Heist
  • Organisatie: Heist Events

Dit unieke evenement is een must voor fans van AC/DC en Black Sabbath, alsook voor iedereen die de invloedrijke kracht van klassieke rockmuziek wil ervaren. Bereid je voor op een avond vol nostalgie, krachtige performances en de onmiskenbare geest van rock ‘n’ roll.

Ons gedacht…

Het MetalFest in Knokke-Heist is meer dan alleen een muziekevenement; het is een viering van rockgeschiedenis en een hereniging met de muziek die generaties heeft gevormd. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze bijzondere nacht.