woensdag, mei 29, 2024
HomeCultuurNeon Party: Veilig Uitgaan voor Jongeren in De Ravelingen

Neon Party: Veilig Uitgaan voor Jongeren in De Ravelingen

Na enkele succesvolle edities, komt de alcoholvrije Neon Party terug naar de Ravelingen. Het is de perfecte manier voor jongeren van 12 t.e.m. 15 jaar om op een veilige manier te proeven van het uitgaansleven. Op zaterdag 4 mei 2024 kunnen zij zich tussen 19 uur en middernacht uitleven op de dansvloer.

Feestdetails

De Neon Party is een geliefd evenement onder de jeugd van Knokke-Heist, vooral door zijn veilige en alcoholvrije omgeving. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 4 mei 2024 in het cultuurcentrum De Ravelingen. Met een tijdslot van 19:00 tot 00:00 uur hebben de jongeren voldoende tijd om te genieten van een avond vol muziek en dans.

Muzikale Line-up

De avond belooft spectaculair te zijn met optredens van lokaal DJ-talent. De line-up bestaat uit:

  • DJ NJ
  • DJ VDC
  • DJ TRSTN ft. MC Leyton
  • Maxim-B

Elke DJ brengt zijn unieke stijl naar de draaitafels, wat zorgt voor een energieke en onvergetelijke sfeer.

Visuele Aantrekkingskracht

Een kenmerkend aspect van de Neon Party zijn de felle neonlichten en diverse fluo-accenten die de zaal transformeren tot een buitengewone danservaring. Deze visuele elementen zijn speciaal ontworpen om een opwindende en jeugdige ambiance te creëren.

Tickets en Belangrijke Info

Tickets voor de Neon Party zijn erg gewild en de beschikbaarheid is vaak beperkt vanwege de grote populariteit van het evenement. Het is raadzaam om niet te lang te wachten met het kopen van tickets om teleurstelling te voorkomen.