zaterdag, mei 25, 2024
HomeKnokke-HeistStemBus24Knokke-Heist Ziet Opkomst Nieuwe Politieke Partij: PUUR KH Belooft Verandering en Transparantie

Knokke-Heist Ziet Opkomst Nieuwe Politieke Partij: PUUR KH Belooft Verandering en Transparantie

De politieke arena van Knokke-Heist is een nieuwe speler rijker. PUUR KH, een partij die zich richt op transparantie, eerlijkheid en daadkracht, heeft haar plannen onthuld om een significante impact te maken op het lokale leven en de gemeenschapsdynamiek. Met een duidelijke boodschap en ambitieuze doelstellingen, belooft PUUR KH een frisse wind te brengen in de lokale politiek.

Belangrijkste Punten van het PUUR KH Programma

PUUR KH zet sterk in op transparantie en integriteit in het bestuur, met de belofte van open en eerlijke communicatie tussen overheid en burgers. Dit, volgens de partij, is cruciaal om het vertrouwen in het lokaal bestuur te herstellen en te versterken.

Op economisch vlak streeft PUUR KH naar diversiteit en duurzaamheid, met initiatieven gericht op lokale groei die alle burgers ten goede komt. Sociale gerechtigheid vormt ook een kernpunt, waarbij inclusiviteit en gelijke kansen centraal staan.

Een Gemeente om te Leven

Het motto van de partij, ‘Transparantie, Eerlijkheid, Daadkracht’, weerspiegelt hun visie op Knokke-Heist als een levendige gemeenschap waar inwoners niet alleen verblijven, maar ook actief deelnemen aan en genieten van een hoogwaardige levenskwaliteit.

Lancering en Politieke Landschap

De partij nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de online lancering van hun website op www.puur-kh.com, waarbij ook de partijleden worden voorgesteld. Deze nieuwe dynamiek komt in een tijd van politieke verschuivingen in Knokke-Heist, met meerdere partijen die nieuwe allianties vormen en nieuwe platforms lanceren.

Nieuw Begin voor Françoise De Vreeze-Bienstman

De oprichting van PUUR KH volgt na het ontslag van Françoise De Vreeze-Bienstman bij Gemeentebelangen. Zij uitte eerder haar bezorgdheid over het gebrek aan gehoor bij het bestuur en ziet in PUUR KH een kans om een nieuw beleid te voeren dat meer in lijn ligt met haar visie op goed bestuur.

Toekomstvisie

PUUR KH streeft ernaar om een duidelijke en zichtbare verbetering in het gemeentelijk beleid te brengen, met een nadruk op samenwerking met de burgers. “De komende gemeenteverkiezingen bepalen meer dan ooit de directe koers van Knokke-Heist,” benadrukt De Vreeze-Bienstman.

Ons gedacht… PUUR KH belooft met hun ambitieuze en transparante agenda een interessante toevoeging te zijn aan het politieke landschap van Knokke-Heist. De tijd zal leren hoe deze nieuwe visie zal resoneren bij de inwoners en hoe het zal bijdragen aan de toekomst van de gemeente.

1 REACTIE

  1. Het aantal partijen met ex-GBL-ers schiet als paddestoelen uit de grond maar wees gerust eenmaal de verkiezingen voorbij zijn, zullen ze toch allemaal aanschurken bij de zogenaamde “Gemeentebelangen” en zal het voor sommigen voelen als terug thuiskomen, zeker als er hier en daar een postje wordt beloofd.

    Neem nu “JA!” van het Pano-duo De Groote en Demeyere, eigenlijk een (flauw) afkooksel van de zogenaamde “Gemeentebelangen”, naar eigen zeggen staat dit voor de “Juiste Aanpak”, wil men hier nu suggereren dat de periode voorheen bij de zogenaamde “Gemeentebelangen” niet de juiste aanpak was? Voor één keer ga ik akkoord!

    Ik zou bij deze aan alle échte oppositiepartijen een oproep willen doen tot frontvorming/kartelvorming en voluit gaan voor het belangrijkste thema: betaalbaar wonen of m.a.w. vastgoedbeleid.
    Het volgende gemeentebestuur zou op z’n minst het volgende moeten nastreven: minder dan 30% van een vastgoedproject voor betaalbaar wonen/eigen inwoners = geen goedkeuring!