donderdag, april 18, 2024
HomeCultuurOntdek de Geheimen van Gezonde Voeding met Dokter Hendrik Cammu in Knokke-Heist

Ontdek de Geheimen van Gezonde Voeding met Dokter Hendrik Cammu in Knokke-Heist

In een tijdperk waar de ene na de andere studie ons overspoelt met informatie over wat we zouden moeten eten en hoe we moeten bewegen, lijkt het alsof het vinden van de waarheid over gezonde leefgewoonten een steeds grotere uitdaging wordt. Velen van ons vragen zich af: “Wat is nu écht gezond?” Dokter Hendrik Cammu zal op deze prangende vraag antwoorden tijdens zijn aankomende voordracht getiteld “Wat moeten we nu geloven, dokter?”, georganiseerd door Neos Knokke-Heist.

Deze niet te missen bijeenkomst zal plaatsvinden in het sfeervolle Hotel Pavillon du Zoute, gelegen aan de Bronlaan 4 in Knokke-Heist, op 2 april 2024 om 14:30 uur. Het belooft een middag te worden vol inzichten en praktische adviezen over hoe we door de overvloed aan gezondheidsinformatie ons pad naar ware gezondheid kunnen vinden.

De toegangsprijs is bijzonder redelijk: €10 voor leden van Neos Knokke-Heist en €15 voor niet-leden. Deze prijs is inclusief koffie of thee en taart, waardoor het een perfecte gelegenheid is om niet alleen te leren, maar ook om te genieten en te netwerken met gelijkgestemden. Zorg ervoor dat je jouw plek reserveert door het juiste bedrag te storten op de rekening van Neos Knokke-Heist (BE57 0012 3943 0735) vóór 29 maart 2024, met vermelding van de naam van alle deelnemers waarvoor betaald wordt en de datum van de voordracht.

Let op: tijdens dit evenement zullen foto’s worden genomen die mogelijk op de website van Neos Knokke Heist gepubliceerd worden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit aangeven bij de voorzitter of een lid van de Raad van Bestuur van Neos Knokke-Heist.

Mis deze unieke kans niet om duidelijkheid te krijgen over gezonde voeding en leefstijl van een expert op dit gebied. Reserveer je plek nu en wees klaar om geïnspireerd te worden!