zaterdag, april 20, 2024
HomeHaven / ZeebruggeZeebrugge in rouw: Michel Van Kerschaever van Frituur ’t Kastaarke Overleden

Zeebrugge in rouw: Michel Van Kerschaever van Frituur ’t Kastaarke Overleden

Het plotse overlijden van Michel Van Kerschaever, de bezielende kracht achter Frituur ’t Kastaarke, laat een leegte achter in de gemeenschap van Zeebrugge. Michel, samen met zijn partner Mariane, maakte van ’t Kastaarke meer dan alleen een frituur; het werd een thuis waar warme glimlachen even overvloedig waren als de knapperige frietjes die ze serveerden. Hun frituur, een icoon in de lokale gemeenschap, sloot drie maanden geleden haar deuren, maar de herinneringen aan de gouden momenten die daar gedeeld werden, blijven voortleven.

Michel en Mariane’s toewijding aan hun vak en hun liefde voor de gemeenschap maakten van ’t Kastaarke een ontmoetingsplaats waar vreugde en gezelligheid centraal stonden. Hun pensioen, hoewel verdiend, markeerde het einde van een tijdperk van vriendelijkheid en uitmuntende gastvrijheid.

Op de laatste dag van ’t Kastaarke’s bestaan, kwamen klanten en buurtbewoners samen om hun waardering en dankbaarheid te uiten. De boodschap was duidelijk: Michel en Mariane hebben meer achtergelaten dan alleen een plek voor heerlijke frietjes; ze hebben een onuitwisbare indruk gemaakt op de harten van velen.

Michel’s nalatenschap is een herinnering aan de kracht en het belang van lokale ondernemingen in het versterken van de gemeenschapsbanden. Frituur ’t Kastaarke staat symbool voor de Belgische gezelligheid en gemeenschapsgeest die zo karakteristiek is voor het land.

In dit moeilijke moment bieden we onze diepste condoleances aan de familie en vrienden van Michel. Zijn verhaal van passie, toewijding en liefde voor de gemeenschap blijft een bron van inspiratie.