vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistKrokusdrink van CD&V Knokke-Heist: Een Verzamelplaats voor Politieke Dialogen en Netwerken

Krokusdrink van CD&V Knokke-Heist: Een Verzamelplaats voor Politieke Dialogen en Netwerken

Komende vrijdag (9/2) om 19 uur opent Garage Louagie in Westkapelle, Knokke-Heist, haar deuren voor de jaarlijkse Krokusdrink georganiseerd door CD&V Knokke-Heist. Dit evenement staat in het teken van samenhorigheid, waarbij leden, sympathisanten, en geïnteresseerden worden uitgenodigd om in een ontspannen sfeer het glas te heffen op het nieuwe jaar. Met gratis toegang en een belofte van heerlijke hapjes en drankjes, is dit de perfecte gelegenheid voor iedereen om deel te nemen aan de viering van lokale solidariteit en politieke vooruitblikken.

Hilde Crevits: Een Vocale Kracht in de Vlaamse Politiek

Als de gastspreker van de avond, zal Hilde Crevits ongetwijfeld een belangrijke rol spelen. Met haar huidige positie als viceminister-president van de Vlaamse regering en Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Visserij, brengt zij een schat aan ervaring en inzicht mee naar het evenement. Haar achtergrond als geboren en getogen Torhoutenaar, gecombineerd met haar rol als voorzitter van de Torhoutse gemeenteraad, benadrukt haar diepe verbondenheid met de lokale gemeenschap.

Politieke Prominenten en Vooruitzichten

Naast Hilde Crevits zullen ook andere prominente figuren zoals Wouter Beke, Joachim Coens, en Cathy Coudyser aanwezig zijn. Hun deelname belooft interessante dialogen over de toekomst van de lokale en bovenlokale politiek, met speciale aandacht voor de aanstaande lokale verkiezingen. Cathy Coudyser zal specifiek inzicht geven in de strategieën en motivaties achter de campagne voor de lokale verkiezingen, een essentieel onderwerp voor de gemeenschap.

Een Persoonlijke Toets van Hilde Crevits

De persoonlijke introductie van Hilde Crevits geeft een unieke kijk in haar leven buiten de politiek. Als echtgenote, moeder, en grootmoeder hecht ze veel waarde aan haar familie, terwijl ze tegelijkertijd haar passie voor sport niet uit het oog verliest. Haar betrokkenheid bij sport als een vorm van ontspanning en fysiek als mentaal welzijn benadrukt haar benadering van een evenwichtig leven, iets wat zij ongetwijfeld ook in haar politieke carrière nastreeft.

De Krokusdrink van CD&V Knokke-Heist biedt niet alleen een kans om te netwerken en de politieke koers voor de komende jaren te bespreken, maar ook om de mens achter de politicus te leren kennen. Het evenement benadrukt de kracht van gemeenschappelijke bijeenkomsten in het versterken van sociale en politieke banden, en biedt tegelijkertijd een platform voor diepgaande gesprekken over de toekomst van de regio en daarbuiten. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze viering van gemeenschap, politiek engagement, en vooruitzicht.